ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русе: Ало-измамник арестуван, докато чака 2 мулета да донесат плячката

Крими
21.03.2019  |  16:00
1 026
Куриерите прибирали пари и злато от районите на Враца, Монтана и Стара Загора, спипали ги с „пратката” им в Бяла

 

Двама души от Монтанско, куриери на ало-измамници от Ветово, са задържани край Бяла с плячката им. Те пътували с "Мазда" към Русе, за да оставят пари и златни накити на "шефа" си. По-късно в Русе е спипан и той. Това стана ясно днес от МВР. Полицейската акция по залавянето на триото провели на 19 март криминалисти от Стара Загора и Русе под координацията на Главната дирекция на полицията и под ръководството на прокуратурата.

 

"Мулетата" са хванати в Бяла към 20 часа. При претърсването на колата им униформените открили мобилни телефони, сумата от 9970 лв. и златни накити, които по първоначални данни са получени при извършени телефонни измами на териториите на Врачанска и Монтанска област. Малко по-късно в Русе е задържан и мъж от Ветово, който е трябвало да получи пренасяните пари и златни накити.

 

При разследването е установено, че тримата мъже са съпричастни и към четири телефонни измами, извършени на територията на Стара Загора за времето от 17 декември до 28 февруари при които са отнети общо 24 970 лв. и за които са образувани и се водят досъдебни производства. На задържаните са повдигнати обвинения и с постановление на РП - Стара Загора е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа. Работата по доказване на цялостната им престъпна дейност продължава. Снимката е илюстративна от Интернет.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design