ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Датска фирма търси 30 куриери, от 27 до 29 ноември ще прави интервюта у нас

България
21.11.2017  |  19:00
1 349

 

30 свободни работни места в областта на куриерските услуги обяви датски работодател. Чуждестранната компания набира работници за пореден път у нас със съдействието на българския клон на EURES мрежата към Агенцията по заетостта за работа в Европейския съюз. Това съобщиха от Агенцията по заетостта.

 

В периода 27-29 ноември 2017 г. представители на компанията ще посетят България за провеждане на интервюта за работни места. Офертата включва предложения в областта на куриерските услуги в Дания – доставяне на вестници, книги и други пратки до домовете на клиентите. Целта на интервютата е да се предостави максимално подробна и практична информация за естеството на работа и условията за наемане.

 

Основните изисквания към кандидатите са мотивация за работа и шофьорска правоспособност, тъй като придвижването от дистрибуторските центрове до домовете на клиентите се осъществява с автомобил или скутер. Изискват се и минимални разговорни умения на английски език. При одобрение и готовност от страна на съответния кандидат, трудовият договор с работодателя може да бъде сключен веднага след приключване на интервюто.

 

Интервютата ще се проведат както следва:

 

в гр. Пловдив - на 27.11.2017 г. в сградата на Дирекция „Регионална служба по заетостта”, ул. „Самара” 7, ет. 5;

 

в гр. Монтана – на 28.11.2017 г. в сградата на Дирекция „Регионална служба по заетостта”, пл. „Жеравица” 5, ет. 4;

 

в гр. София – на 29.11.2017 г. в сградата на Агенцията по заетостта, бул. „Дондуков” 3, приземен етаж.

 

Заинтересованите кандидати следва да изпратят CV на английски език на е-мейл D.Piryankova@az.government.bg или в най-близкото бюро по труда.

Конкретната обява за работа е публикувана на националния EURES сайт www.eures.bg, а по-подробна информация може да се получи на тел. 032/ 960 128 или мобилен 0882 825 004 – Даниела Пирянкова.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design