ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Безлов: Има неразкрита банда за отвличания

България
12.09.2017  |  13:20
557
При процеса на „Наглите“ стана ясно, че има ред други отвличания, които няма как да ги препишем на тях, коментира експертът от Центъра за изследване на демокрацията

 

За отвличането на Адриан Златков бе наложено абсолютно ембарго, което достига крайности. Два дни след намирането нямаме официална реакция на МВР и Прокуратурата. Няма нужда да се разкрива оперативна информация, но трябва поне основните неща да се кажат. Начинът, по който реагират компетентните органи, отиде твърде далеч по отношение на пиара. Това заяви по БНТ  Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

 

Основната тема, която всички ни интересува, е дали това са остатъци от "Наглите" или е нова група, каза още експертът. Очевидно има група и тя не е заловена. Не знаем нищо повече. Естествено е да се питаме дали това е ново или старо начало. При „Наглите" самото разследване говореше за много хора, коментира още Безлов. Имаше "мозък", който измисля операциите, който не бе доказан или център. При процеса на Наглите стана ясно, че има ред други отвличания, които няма как да ги препишем на тях.

 

Възникват много въпроси в резултат на този случай и се надявам да има все пак някаква официална реакция на държавата, каза още експертът. Тихомир Безлов заяви още, че слуховете понякога вредят , а цензурирането на информацията е проблем, защото всеки си интерпретира нещата,както иска, коментира КРОСС. Сигурен съм, че фактите за много от нещата около отвличането ще станат известни в един момент, включително и за парите ще стане относително ясно, каза още експертът.

 

По-интересна е информацията, която ни подават от МВР за извършителите, материалите за камерите, които се предполага, че ще ги имаме, смята още Безлов. Експертът в заяви още, че не вярва на много от версиите за отвличането на Адриан Златков, включително такива, че то не е свързано с бизнеса на семейството.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design